Pařížská šlehačka

14. listopadu 2009 v 22:55 | Jana |  Náplně do buchet, koláčů, krémy do dortů, na lepení cukroví, atd.
2,5 dl šlehačky
160 g hořké čokolády
2 vanilkové cukry

Šlehačku přivedeme k varu a přidáme nalámanou čokoládu a vanilkové cukry.
Mícháme dokud se vše nespojí. Potom šlehačku odstavíme a po vychladnutí dáme do druhého dne do ledničky. Šlehačem vyšleháme a podáváme.

Vaříme v hrnci na mléko aby se nám čokoláda nepřipálila, rychle hořkne.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama